Kosten / verzekering

Kosten van een uitvaart
Veel mensen hebben geen idee wat de kosten van een uitvaart zijn en krijgen na afloop van de uitvaart soms een vervelende financiële verrassing.
Uitvaartverzorging Marian van Honk houdt van openheid. Daarom ontvangt u direct na het eerste gesprek een voorlopige prijsopgave, die we samen doornemen. De uiteindelijke kosten zijn mede afhankelijk van uw wensen. U kunt de hoogte van sommige kostenposten beïnvloeden door te kiezen voor een andere mogelijkheid, bijvoorbeeld een eenvoudigere kist.

Uitvaartverzekering
Er zijn twee soorten uitvaartverzekeringen. De een keert uit in geld, de ander in diensten (de zogenaamde naturaverzekering). Bij beide soorten verzekeringen bent u vrij in de keuze voor een uitvaartondernemer.

Het verzekerde bedrag is meestal gebaseerd op een (voor de verzekeringsmaatschappij geldend) standaardpakket diensten. Als u kiest voor een uitvaart op maat, dan vergoedt de verzekering alleen maar de kosten voor een voor hen standaard geldend tarief. Juist daarom vinden wij het geven van verschillende mogelijkheden om eventueel zelf iets te doen en een daaraan gekoppelde voorlopige prijsopgave zo belangrijk. Zo zorgen wij er ook voor dat de uitvaart geheel volgens uw wensen verloopt.

Uitvaartverzorging Marian van Honk geeft direct inzicht in de bijkomende kosten.